Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2009 21:33 - Какво издава стилът му на къпане
Автор: mavericos Категория: Тя и той   
Прочетен: 983 Коментари: 0 Гласове:
1



Какво издава стилът му на къпане


imageПовдигни завесата на банята, за да разбереш на какъв мъж си попаднала.

Той взима бърз душ
Мъжете, които се къпят набързо, веднага щом като станат сутрин, са практични натури, на които може да се разчита. Те се грижат на за много неща и са винаги до теб, когато имаш нужда от съвет или масаж в края на тежък ден. Има само една уловка: такъв индивид не е особено изобретателен. Ако търсиш романтични приключения, най-вероятно ще трябва сама да поемеш инициативата.

Той не се къпе всеки ден
И сигурно все още смята, че оригването на публични места е забавно. С други думи този мъж е малко незрял. В повечето случаи той прави това, което му се иска, и не се съобразява много-много с околните. И преди да го отпишем съвсем, нека кажем, че подобен небрежен екземпляр все пак си има и своите плюсове – той е разбрано момче и ако му кажеш, че нещо е важно за теб, най-вероятно ще се съгласи и ще направи всичко възможно да ти угоди.

Къпането му е маратон
Всички понякога си взимаме дълъг душ, ако сме напрегнати и искаме да си съберем мислите. Но мъжът, който постоянно се закотвя с часове в банята вероятно крие малка мръсна тайна (не, не става въпрос за солов секс, макар че и това е едно добро обяснение) – той е нарцис. Добрият външен вид е изключително важен за него, а суетата хич не му е чужда. Ако искаш да имаш хармонична връзка с него, често трябва да му правиш комплименти – особено за представянето му в леглото.

В банята е по няколко пъти на ден
Този човек не е просто чистофайник – най-вероятно другото ключово определение за него е нервак. Той се стреми към ред във всичко и спонтанността му е чужда. Избягвай да го изненадваш (пък макар и приятно) и всичко между вас ще върви по мед и масло. За щастие неговият перфекционизъм ти носи огромни дивиденти в леглото. Той е царят на детайлите и  ще направи всичко необходимо, за да те задоволи. 



Тагове:   Какво,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5605386
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930