Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2009 21:03 - Какво мъжете не искат да чуят в леглото
Автор: mavericos Категория: Тя и той   
Прочетен: 1144 Коментари: 0 Гласове:
2



Какво мъжете не искат да чуят в леглото

imageЗащо някои хора изпитват нужда да кажат нещо преди, по време или след секс? Какво толкова има за обсъждане? Времето? Реформите в здравната или образователната система? Онзи странен сърбеж? Разбира се, че единственото, което може да се коментира в такъв момент е това, което правите.

Ето ги 10-те неща, които никой мъж за нищо на света не иска да излизат от устата на жената, с която си е легнал (не, за да си поспят едно хубаво, ако ни разбираш...). 

Какво казваш ти:
„Вътре ли е вече?“

Какво си казва той: За него този въпрос може да бъде преведен по два възможни начина: или наистина е маломерен, или просто си свикнала с по-тежка артилерия. Ако проблемът е в малкото приятелче, ами със сигурност ще разбере накъде биеш и... допълнително ще го нараниш за нещо, което така или иначе си знае. Но, ако ти си концертната зала... вероятно ще му се прииска да посети концерт на по-неизвестна група, която не продава толкова много билети.

Какво казваш ти:
„Искам да те гледам как спиш“.

Какво си казва той: „Леле, какъв е този шум? Не, не, едва ли има часовник с кукувичка. Това са птиците, които кръжат около главата й и заради тях е толкова вятърничава“. Да гледаш един мъж, докато спи, за него е само стъпка преди правенето на кукли от косата му. Той си мисли: „Не заспивай. Може да се събудиш плешив или по-лошо... обвързан с тази психопатка“.

Какво казваш ти:
„Това ли беше?“

Какво си казва той: Мъжете и жените имаме различни очаквания за секса. Момчетата се надяват, че макар не всеки опит да бъде достоен за олимпийски медал по издръжливост, то поне ще получат отличен заради положените усилия. Този въпрос се превръща в карфицата, която забиваш в балона на егото им.

Какво казваш ти:
„Бившият ми правеше...“

Какво си казва той: Няма нищо по-скапващо настроението му от споменаването на бившия ти преди, след и особено по време на секс. Със сигурност бившият ти е имал поне няколко фантастични трикчета в репертоара си, за да ти помогне да достигнеш до пълно блаженство (все пак е бил с готина мацка като теб!), но освен това открадна дебитната ти карта и преспа с най-добрата ти приятелка, докато ти беше на работа (примерно!). Припомни си тези дребни детайли.

Какво казваш ти:
„За първи път ми е“.

Какво си казва той: Често разпространено и напълно погрешно схващане е, че всички мъже искат да бъдат първите „завоеватели“ на девственица. Всъщност, последното е истина до 18-годишната им възраст (или индивидите на това интелектуално равнище). След тази възраст момчетата имат нужда от мацка с малко повечко опит. Девственото момиче в леглото означава най-вероятно ужасен секс както и твърде силна емоционалност преди, по време и след това.

Какво казваш ти:
„Съпругът ми е вкъщи“.

Какво си казва той: Ако е бил наясно, че си омъжена, вероятно е очаквал, че това ще се случи един ден. Ако е смятал, че си необвързана, ами отчасти грешката пак си е негова. Но това не е проблемът, който ще разнищваме в момента. Той има доста по-голяма каша за сърбане. Кашата се казва Жоро и ако съди по звука, идващ от стълбите, тежи поне два пъти повече от него. Истинските мъже не се бият, те използват прозорци, за да избягат от местопрестъплението.

image

Какво казваш ти:
„Не може ли просто да ме гушнеш?“

Какво си казва той: На мъжете не им трябва много, за да бъдат в бойна готовност. Малък поглед над цепката на бюста ти, нежен допир до бедрото, дори полъха на вятъра могат да включат войника на режим „повишено внимание“, готов да влезе в боя. Когато един мъж е възбуден, а мацката, с която е в момента иска просто да се гушкат, това действа ужасно потискащо както за егото, така и за оръжието му. И той вероятно си мисли: „Добре де, толкова ли не може да се гушка с хилядите плюшени играчки в стаята й?“

Какво казваш ти:
„Прочетох в едно списание, че мъжете харесват да ги докосват около ануса“.

Какво си казва той: Вероятно ще те попита кое е списанието, ще го прегледа, изхвърли и... подпали. После ще ти разясни, че не всичко, което лети, се яде. Освен, ако... не е от почитателите на този тип стимулация.

Какво казваш ти:
„Случва се на всеки“.

Какво си казва той: Да, случва се на всеки. Но него не го интересува всеки. Интересува го фактът, че не е успял да вдигне самолета и да кацне на купона.

Какво правиш ти:
хъркаш

Какво си казва той: Момчетата се опитват да пренебрегнат факта, че ние жените сме човешки същества и ни се налага да се сблъскваме с всички гадни физиологични процеси на телата си: пръцкане, хълцане, оригване и особено хъркане. И истината е, че ако една мацка хърка като дъскорезница, за него това е ужасно отблъскващо. „О, извинявай, мило, май те ритнах, без да искам. Опитвах се да се наместя, не исках да те будя“. Дааааа, бе!


Тагове:   Какво,   мъжете,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5604468
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930