Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2009 13:03 - Петте причини, поради които правите секс
Автор: mavericos Категория: Тя и той   
Прочетен: 1031 Коментари: 0 Гласове:
1



Петте причини, поради които правите секс imageИма ли желание, причина ще се намери. А причините са точно пет, ако сме искрени , и вие правите секс поради една или няколко от тях.

Любов

Прегръдките, ласките и целувките са хубави, но не толкова пълноценни, колкото сексът. Чувствата стават по-силни, когато притеснението и сковаността изчезнат. А и сексолозите са съгласни, че секс без любов може, но виж- любов без секс си е чиста илюзия.

Просто ви се иска

Най-баналната причина на света, но съвсем закономерна. За да възникне физическо привличане не е необходимо да си представяте сватби и купища деца. По-рано се смяташе, че зовът на природата кара мъжете да не отказват секс, а повечето жени, ръководени от емоционалната си натура, виждат в секса израз на любов. Нищо подобно, според учените жените не по-малко имат нужда от чисто физическа страст, а мъжете не са толкова лишени от емоции.

Практически причини

Вече знаете, че децата не ги носи щъркел, а са резултат от това един мъж и една жена да правят секс в определен ден и час, за да се получи желаният резултат след точно девет месеца. Освен това сексът ви разтоварва емоционално и пречи да се изринете с пъпки заради хормонален дисбаланс. Ако сте мъж- поддържа качеството на спермата ви, за да можете, като решите, да си направите наследник.

И е доказано, че пристъпите на гняв, депресията, раздразнителността са си пряко следствие от липса на секс, не само за жените, но и за мъжете. И освен това е по-приятно от фитнес, а ефектът е подобен.

Още по-практически причини

Да не пропуснем този така противоречив момент- сексът като начин да получите материална облага. Например младите жени, обслужващи застарели полови атлети, за да си осигурят повече от прилично съществуване. Прецеденти е имало, значи и ще има, всеки сам си преценява.

За по-скромните- едно британско изследване доказа, че хората, водещи редовен полов живот, се реализират по-успешно в работата.

Меркантилно-незаконни причини

Тук си говорим направо за проституцията, за секса за пари. Но тя, освен че гарантира не винаги висок доход и е придружена с доста опасности, друго не носи.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5604678
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930