Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2009 19:33 - Новогодишни късмети за милионери
Автор: mavericos Категория: Новини   
Прочетен: 982 Коментари: 0 Гласове:
0



Новогодишни късмети за милионери

image
“ Никога не съм мразила достатъчно един мъж, за да му върна обратно диамантите”- За За Габор.

По примера на За За, която има повече бракове от Елизабет Тейлър, повече диаманти от съпругата на Лев Левиев и достатъчно пари в банковата сметка, 2010 може да е незабравима. Стига да си умно момиче и да знаеш как и кога да слезеш от сцената! Но каквото и да правите, диамантите остават най-добрите ви приятели.

“Вчера направих 50 милиона долара. Мога да свикна с тази тръпка”- Конрад Блак

Всеки път когато правите пари, не забравяйте Конрад Блак. Той е същият, който заяви, че правенето на пари е по-добро от секса. Но уви после загуби половината. Така че, и през 2010 свиквайте да правите пари, но никога не забравяйте, че може и да ги изгубите.

“ Станах милионер когато започнах да следвам инстинктите си. И това е ключът към успеха, независимо дали си мъж, жена, банкер или порнограф”- Лари Флинт

Мъжът, който създаде империя от милиони с порнографски списания и все още компанията му е на върха на бизнеса с разголена плът става милионер буквално за няколко месеца. Оттогава насам той знае, че го бива в порно-бизнеса и прави това, което обича. Тоест- помислете си какво ви харесва, и започвайте бизнес!

“ Имам милиони долара на фондовата борса, просто защото ако загубя милиони долара, персонално няма да ми пука”- Сюзи Орман

В случай, че и вие имате милиони, инвестирайте ги правилно, за да не ви пука после. Ако нямате, винаги е добре да следите millionaire.bg. Носи късмет!

“ Повечето милионери се женят за секретарките си, просто защото нямат време да виждат други момичета”- Дорис Лили

Най-добрия съвет, който някога някой е давал, в случай, че си хубава, млада и можеш бързо да пишеш на компютър.

“ Не съм объркан милионер –параноик. По дяволите, та аз съм милиардер”- Хауърд Хюз<

Мъжът, който имаше интимни връзки с Ава Гарднър, Марлене Дитрих, Елизабет Тейлър и Катрин Хепбърн, конструира самолета „Елегантната гъска”, направи дузина холивудски филми и изживя живота си възможно най-ексцентрично. Още от малък той има следните цели- да стане най–добрия играч на голф в света, да стане най–добрия пилот в света, да стане най-добрия продуцент на филми в света. Но най-вече да бъде милиардер.

“ Kупувам си скъпи костюми. Но те винаги ми стоят евтино”- Уорън Бъфет

Когато си най-богатият човек в света, каквото и да облечеш все ще ти се струва евтино. По примера на Бъфет, който все още кара старата си кола, най-добрите костюми са тези, които слагаш в банковата си сметка.

“ Ето, че ставам на 40. Вече си купих Ferrari”- Киану Рийвс

Когато един мъж навлезе в средна възраст, най-доброто което може да направи, в случай, че е богат е да си върне лудите години. По примера на Киану, това винаги се случва с едно червено Ferrari. Особено поръчковите, те са цял дял в психологията как да избегнем кризата на средната възраст.

“ Парите са най-добрият дезодорант”- Елизабет Тейлър

Ако някога император Веспасиан се е чудил миришат ли парите или не, той не е знаел, че след векове ще се роди Елизабет Тейлър. Днес тя е на близо 80 години и много добре знае, че парите може и да не купуват любов, но купуват всичко останало.



Тагове:   милионери,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5604593
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930