Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2009 13:32 - Ще удари ли Бойко най-голямата групировка в България ТИМ ?
Автор: mavericos Категория: Новини   
Прочетен: 2553 Коментари: 2 Гласове:
0



След толкоз пушилка и дим ще удари ли Бойко по ТИМ? Дата : 17 Септември 2009 г. 11:24 ч. Последна редакция : 17 Септември 2009 г. 11:51 ч.
image image  
     
     

Юрген Рот публикува в блога си отворено писмо до Бойко Борисов, в което недвусмислено посочва варненската групировка ТИМ (Варна) като мафиотска организация.

След като развъртя метлата из министерствата и вдигна пушилка до небесата, засега с мижави резултати, ще има ли кураж Бойко Борисов да удари ламята в главата или ще се сниши пред нейната мощ?

Това е въпросът, който остава след прочита на писмото на Юрген Рот.

Няма нужда да правя реклама на автора, на когото Румен Петков искаше да натроши ръцете, краката и всички крайници.

Всичко написано от него се чете внимателно там където се правят преценките дали държавата България е на път да стане правова или продължава да е придатък на мафията.

Не ми се иска да избързвам със скептичните прогнози. По моя информация Бойко Борисов много добре е знаел как тимаджиите придобиват фирми с дуло на слепоочието още когато е бил главен секретар на МВР. Тогава е вдигал безпомощно рамене.

Дано сега вдигне мерника.




Гласувай:
0



1. borsi - Като човек от Варна ще кажа следното ...
17.09.2009 13:46
Като човек от Варна ще кажа следното и сигурно голяма част от варненци мислят като мен.
100 пъти по-добре ТИМ (не се занимават с глупости, а се опитват поне да правят сериозен бизнес), отколкото дебилите които се стрелят през ден и най-просташки по улиците на София, правят проблеми или застрашават децата по улиците. Във Варна никой не иска отрепки като Митьо очите, разните му Клюнове и тем подобни малоумни субекти които вместо да се опитват да правят тихо-мълком пари, се държат като селски ефета пуснати в селска дискотека.
Б.Б няма да ги удря, понеже ТИМ не са създавали проблеми никому, дори на конкурентите в бизнеса си с храни, ресторанти, хотели, Интернет и т. н.
В България ТИМ са едни от малкото които разбраха, че с реален и законен бизнес могат да се правят много повече пари отколкото с глупости.
В София обаче много хора ги мразят, защото са спирачка за нездравите апетити към крайбрежието и града ни.
Варна извади до някъде късмет след промените. В началото на 90-те години, Данчо Марков държеше здрав монопол и много изкъсо ъндърграунда в града ни, като не даваше да се вършат глупости (тук никога не е имало рекет в тоя му изродски вид като в София или страната, като изнудвани за пари бяха основно замесените в нелегален бизнес - Това му бе в началото бизнеса на Данчо Марков - да взема десятък от всяка сделка извън закона), а сега тази роля играят ТИМ, които не допускат да се вихрят гангстерски войни между малоумници и наказват всеки който вдигне излишен шум и обезпокоява околните.
Без да ги идеализирам (Имат си и те трески за дялане) ще кажа, че по-добре те отколкото друг.

Парицата е царица ;) А пари се правят в спокойна обстановка!
цитирай
2. mavericos - като човек от Бургас
17.09.2009 14:09
Браво много добро изказване но... според мен
ТИМ може наистина чрез своята власт да поддържа спокойна обстановка във Варна, но чрез монопола си върху летищата по ченоморието (Бургас и Варна) те търгуват с огрмони вносители и износители на оръжия и няма как тази мандра да не секне. Правителството не може да си затваря очите вовеки, а пък и не можеш да ме обедиш че бизнесът им е "абсолютно законен" :) Мислиш че не окриват данъци и не извършват рекет ... правят го, но на МНОГО по високо ниво и ние обикновените граждани няма как да рзберем това.
Благодаря ви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5604912
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930