Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2009 20:33 - Най-сексуалните женски професии
Автор: mavericos Категория: Новини   
Прочетен: 1255 Коментари: 1 Гласове:
0



Най-сексуалните женски професии imageИнтернет проучване, данни от венерологични кабинети и анкета сред хора от улицата позволи на руски социолози да съставят картината на най-сексуалните женски и мъжки професии.

Представяме ви тези професии за жени, от които на противоположния пол му потичат лигите:

1.Порнозвезда.

Безспорно най-сексуалната женска професия. Младежите виждат във всяка жена порноактриса, бабите- порнокатриса във всяка жена с голи колене, но за всички е ясно, че сексуалната подплата на тази професия не подлежи на съмнение.

2. Медицинска сестра.

В представите на мъжете се е обобщила една универсална версия на сестра: къса бяла престилка, задължително с копчета, под която прозира секси бельо. Прието е за сестрите да се говорят само добри думи, включително и в сферата на секса.

image

3. Секретарка.

По презумпция тя е млада, глуповата блондинка с неизменно разкопчана с едно копче повече от допустимото ризка. Седенето й пред компютъра с вид на заета е само за заблуда, единственото й задължение е да изчезва към кабинета на шефа, когато я повикат. Подразбира се че това е със сексуална цел. Въпросите за възрастта и длъжността на шефа в ума на фантазиращия рядко възникват.

4. Телефонистка на секс-телефон.

Още една сексуална по определение професия, която изкушава с невъзможността да видиш и пипнеш. И при това тя винаги ти казва, че си страхотен, че я побъркваш от възбуда, без да си мръднеш пръста.

5. Синоптичка.

Кой се интересува от движението на циклоните при вида на движенията на синоптичката? Много мъже смятат, че целите новини трябва да се състоят само от прогноза за времето и поличката на синоптичката да се вдига, когато казва: „Утре ще бъде ветровито...".

image

6. Монтьорка.

Никой от мъжете и тинейджърите, дали този отговор, не успя да обясни какво точно го привлича в жена с жълт гащиризон. Но всички са убедени, че е много секси. Медиците, които участваха в проучването, просто вдигнаха ръце и отговориха, че не им се е налагало да се занимават с въпроса служебно.

image

7. Шефка и масажистка.

Двете печелят равен брой гласове. Вероятно защото и едната, и другата, може да прави с вас каквото си иска. Интересно е, че за жени с тези професии гласуват мъже след 30-те, докато тинейджърите напълно отписват и двете професии. Но какво разбират младите от секс?

image

8. Продавачка на щанд за закуски или спортни дрехи.

А това е професия, която вече вълнува предимно младите. Бавна е раздялата с детството.

9. Стриптизьорка. Проститутка.Манекенка.

И трите събраха еднакъв, сравнително нисък процент. Колкото и да са свързани със секс, те отблъскват една група мъже и не се радват на сексуален успех.




Гласувай:
0



1. zaw12929 - Не ми стана ясна монтьорката?!
11.12.2009 22:02
Не ми стана ясна монтьорката?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5600676
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930