Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2009 21:03 - Дупемания
Автор: mavericos Категория: Забавление   
Прочетен: 1217 Коментари: 0 Гласове:
1



Дупемания

 

Великият Джоуи Трибиани казва: „Падам си по женски дупета, не по цици!“. Ние сме в по-сложна ситуация – определено се кефим на сладурските млечни жлези, които красят всяка хубава мацка, ама и дупето си е доста важно. Затова решихме да съберем на едно място всички позитиви на женските задничета.

 

 

Колкото по-малко толкова по-добре!

"Щото малко и стегнато вървят в комплект. И малките определено са за предпочитане. За разлика от циците, макар че някои от нас си падат по малки!

 

 

Удобство при шпаклосване

Обработваш си я ти стабилно с език, а през това време ръцете ти с изтънчени джентълменски движения мачкат приятната мекота на задните й бузи. И така всички са доволни!

 

image 

 

 

Пляс!

Дупетата са безспорно по-удобни за маниакално пошляпване и водят с доста точки пред гърдичките (които пък имат гигантска преднина в други креватни дисциплини).

 

 

Джинси

Я пробвай да натъпчеш чифт хубави цици в стегнати светлосини джинси, а? Именно – дупенцето й ще изглежда далеч по-добре на това място.

 

 

Навеждане

Когато тя се наведе (ако е с дълбоко деколте), ти можеш да има добра видимост към предна двойно фронтална и задна единично дупална! Обаче помисли – колко често тя си навира напращелите цицки в жадните ти очи? Точно, много по-голям шанс имаш да зърнеш хубаво дупе.

 

 

Задна

Когато видиш хубаво женско дирниче, винаги си представяш мацката на задна прашка, знаем. Е, съвсем не отричаме значението на млечните жлезички, ама именно дупето ще гледаш докато я клатиш на задна, а това само по себе си е абсолютен култ.

 

image 

 

 

+крачета

1 хубаво дупе + 2 дълги изящни крачета = 3 прекрасни неща за щастие! Естествено, че като добавиш и гърдюците, ще станат 5 хубости, ама в определени ситуации и три са достатъчно.

 

 

Лице

Случва се, и то не рядко, някоя девойка, която ти се натиска, да не е особено симпатична в лице. Но ти внимателно и разузнавачески огледай дупето й! Може да се окаже, че в зависимост от неговия външен вид ще вземеш решение дали да позанимаваш патката с твоята патка!

 

 

Съседката

Сближиш ли се с женското дупе, винаги можеш да го помолиш да те запознае със съседката от приземния етаж – вагинката. Пък после може да врътнете една специфична тройка и всички да останете доволни от познанството.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5602105
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930