Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2009 07:30 - Изгониха Мартин Димитров от СДС
Автор: mavericos Категория: Политика   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
0



СДС поиска махане на
„раковото образувание"
Мартин Димитров
  image


var carousel_1255781380 = new SimpleCarousel("slideshow",{ navigation : { prev : "material_header_prev", next : "material_header_next"} }); carousel_1255781380.init();

Оставката на лидера на СДС Мартин Димитров поискаха делегати по време на 19-тата Национална конференция.

Агоп Овагимян от СДС София даже го сравни с „раково образование", което трябва да бъде отстранено. Това беше посрещнато с освирквания от не малко делегати в залата.

В кулоарите Овагимян беше категоричен: Не можем да си спестяваме истината.

Той заяви: Истината е, че когато една партия е в опозиция и не си вдига рейтинга, значи има проблем и проблемът е в лидера.
Партията е болна, трябва да оздравее, следователно болестта трябва да се отстрани. Болестта е Мартин Димитров, категоричен е той.

imageНе може да се обединяваш с хора, които са разрушители и в същото време да имаш претенцията, че си градивен, категоричен е Овагимян.

Както той поясни, Мартин Димитров не е спазил решението на софийската организация на СДС, че няма да се сключва безпринципна коалиция с хора, които са излезли от СДС и са си направили партия.

Според Овагимян е даже обидноМартин Димитров да бъде редови член на СДС. Той не работи за СДС, той работи за Иван Костов, посочи Овагимян.

Като достойни кандидатуриза лидерския пост в СДС той определи Любен Петров и Иван Сотиров.

Любен Петров заяви от своя страна, че основното, което трябва да бъде променено в СДС, е да се спазват правилата.

Той отбеляза, че е извършена подмяна на вътрешно партийните избори, че има подменени решения на националния съвет, че не са били питани по много въпроси структури, чието мнение е трябвало да бъде взето под внимание.

Някой забравя и се поставя над нещата, но никой не е над закона, категоричен е Петров.

Помолен да каже дали ще се кандидатираза лидер на СДС, той отговори, че още не са стартирали номинациите и че ако се кандидатира, това ще е не от лична амбиция, а за обединяване около обща политика и визия в полза на десницата и на България.
Все повече се вижда, че трябва да се търси ново развитиена СДС, нови хора с нова визия, посочи Петров.

Според него в Синята коалиция нещата щяха да са много по-добри, ако беше направена коалиция на честна, принципна основа и визира първото решение на Националния съвет, което очертава рамките на една обединена десница в България.

Някои хора, които не се виждат в такава обединена десница, много бързо го преформулираха, потискаха колеги от националния съвет и под натиск се гласува друго, поясни Петров.

За себе си той заяви, че ще бъде алтернатива на всеки, който застане срещу правилата и принципите.



Тагове:   Мартин,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5584459
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031