Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 16:29 - Как да печелиш пари от SiteTalk - социална мрежа от ново поколение!
Автор: mavericos Категория: Новини   
Прочетен: 29628 Коментари: 17 Гласове:
2

Последна промяна: 19.03.2012 00:28


SiteTalk – новата виртуална реалност


image

Преди около седмица разбрах за съществуването на нова социална мрежа – SiteTalk, стартирала на 16.януари в САЩ и името й започна да ме преследва буквално навсякъде. Така, че когато приятелка от Австрия ми се обади, за да ми сподели, че идва в България, за да й направи официално представяне в страната ни – бях първата, която каза „Да” на поканата й да присъствам.

SiteTalk e виртуална реалност от ново поколение. Мрежата обединява всички познати и наложили се модели на виртуални общности по света – комуникацията и споделянето на снимки и видео файлове от Facebook, тяхната десктоп обработка – Piknik и споделянето на видео файлове от YouTube, микро-блог платформата на Twitter, онлайн търговията и аукционите на eBay, дори възможността за отваряне на фирмени онлайн магазини – нещо, което Facebook предложи в началото на април, sms банкиране и модела на онлайн разплащанията на Amazon, вътрешната банкова система, която тук е представена от TowaBank, дори voIP телефонията на Skype. Концепцията на SiteTalk е да представи на потребителите си виртуален свят, в който те ще намират всички, което им е необходимо и всичко, което може да им представи и реалният свят, но тук всичко ще е концентрирано на едно място и ще им пести време.

Дори обаче концепцията на SiteTalk да е брилянтна и да обединява всичко най-добро на наложилите се вече интернет общества, борбата с тях ще е безмилостна – само Facebook има над 500 млн. активни потребители. Как да излезеш на пазара и да се наложиш ако не предлагаш нищо ново, дори идеята ти да го окрупниш да е добра? Като предложиш финансова изгода на потребителите, разбира се? 

Експанзията на световния интернет пазар струва не само много време, но и средства, затова SiteTalk са решили да предоставят финансово възмездие на всички техни нови потребители. Компанията е пуснала свободно на пазара 49% от акциите на дружеството и всеки нов потребител на мрежата има възможността да стане директно акционер в него, гарантирайки си процент от годишните печалби или да се регистрира като „стандартен” потребител и с времето да достигне ниво акционер.

Как става това?  

Всеки нов потребител на SiteTalk има 4 възможности.

  1. Да се регистрира безплатно през sitetalk и да започне да използва  възможностите, които му предлага общността – напълно безплатно и безвъзмездно. Канейки приятели в мрежата – за целта при регистрацията си те трябва напишат неговия юзър в графа спонсор и той ще получава точки за тяхната активност в мрежата. Когато пазарът е пренаситен с различни социални мрежи и нови възникват всеки ден, за да има успех SiteTalk се нуждае не само от регистрирана маса, но от регистрирани активни потребители. Активността на новите потребители нови точки на техния „спонсор”, които са еквивалентни на виртуална валута и с тях той може да си купува различни продукти от онлайн магазините на общността. Разбира се може и да изчака да се натрупат достатъчно точки, за да закупи най-малкия инвестиционен пакет на стойност 149 евро, с който ще получи автоматично банкова сметка и кредитна карта от банката на SiteTalk – TowaBank, в която ще получава своите реални комисионни.
  2. Инвестиционният пакет от 149 евро дава възможността на своя собственик да получава комисионните си в брой, но не повече от 500 евро/седмично, както и да купува и продава на вътрешната онлайн фондова борса своите дружествени акции.
  3. Има пакет от 500 евро, който дава на собственика си акции на стойност 175 евро, възможност за закупуване на електронни книги от книжарниците на общността за 300 евро и 2 000 AdClick точки. В началото си помислих, че AdClick е еквивалент на AdWords, но не съвсем. Идеята е че SiteTalk плаща за реклама на сайта (в световен мащаб) – в интернет, радио, вестници, телевизия и с времето ще има много хората, които ще се регистрират в сайта, но няма да имат спонсор – тоест ще са станали членове на общността без тя да им е била препоръчана от приятел, което ги включва автоматично в групата на “SiteTalk потребители без спонсор”. Веднъж на всеки 3 месеца тези хора ще бъдат автоматично прехвърляни към „приятели”, които не познават, но са на притежателите на Adclick точки – така че да няма членове на общността, които са „свободни” електрони. Причината за това е мрежовата структура на SiteTalk, която обединява нейните членове и усилията им тя да се развива.
  4. Има и пакет от 2000 евро, който дава право на седмични приходи от до 12 500 евро, 10 000 Adclick точки и електронни книги за 1200 евро.

Гениалното в този модел е че предлагайки финансово възнаграждение за активността на потребителите си и предоставяйки им възможност да закупят акции в едно новосъздадено дружество, SiteTalk от една страна обвързва емоционално потребителите с мрежата, дава им финансова изгода да дадат всичко от себе си, за да я развият и същевременно чрез инвестиционните пакети финансира дейността си и всички усилия по развитието на мрежата.

SiteTalk е достъпен вече освен на английски – на немски, испански, унгарски, шведски, словенски и китайски. На български език, сайтът ще бъде преведен при набиране на достатъчна маса потребители.

Само след няколко дни, на 29.май ще бъде официалното й представяне за Европа, където ще бъдет анонсирани и новите услуги – онлайн телефония, взаимствала модела на Skype и новите онлайн търговци и техните продукти в мрежата.

До няколко месеца се очаква официално да стартира и SiteTalk Mobile, който ще даде възможност на членовете на SiteTalk да говорят помежду си безплатно – независимо в коя точка на света се намират.

Ако мислите, че SiteTalk е бъдещето на онлайн общността, мислите, че ще е забавно, интересувате се от възможностите за печалба и инвестиция в интернет компания, които ви предлага подобна възможност или просто искате да бъдете в крак с тенденциите и да видите какво предлагат конкурента на Facebook, можете да се регистрирате на адрес: http://www.sitetalk.com/?sponsor=mavericos

Изборът дали да се регистрирате чрез моя профил или да бъдете автоматично разпределени във времето към някой друг е личен и е право на избор на всеки.

Ако предпочетете възможността за автоматично разпределение към нечий друг прифил, моля променете юзъра в полето sponsor и напишете: sitetalk.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. анонимен - :)
18.02.2012 20:27
Идеята на мрежата е много добра и има огромен потенциал... възможно е хората които са инвестирали в нея сега... след време да извлекът голям дивидент, но като всичко несигурно в този живот и тук има риск!
цитирай
2. анонимен - Вяра!!!
18.04.2012 16:49
Според мен това е възможност и има голяма перспектива-аз ще се включа:)
цитирай
3. анонимен - ахам
16.05.2012 21:11
пълни глупости!!! Бул шет!
цитирай
4. анонимен - Даване на пари 2000euro
22.05.2012 23:02
Като ги давате тези 2000euro удостоверява ли ви някой с документ, че сте закупили някакви дялове? Мисля, че човек трябва доста да внимава с тези пари, защото всичко е електронно и не се знае закупил ли си нещо или не си. Ако това с даването на парите може да се докаже някак, моля пишете!!!
цитирай
5. анонимен - ааааа
07.06.2012 11:39
много ясно че можеш...нали се пращат парите чрез банка...издават ти разписка... винаги можеш да докажеш че си пратил ;)))
цитирай
6. анонимен - PIRAMIDA
12.06.2012 22:41
PIRAMIDA
цитирай
7. анонимен - Пирамида
16.06.2012 14:07
Печалбите се изплащат от вноските на новите потребители. Фирмата няма офиси, няма я на борсата, а твърди че продава дялове :)

Това е пирамида, вижте какво казват финансовите експерти по цял свят. sitetalk scam
цитирай
8. анонимен - yoppp
21.06.2012 22:20
http://www.liubomira.net/4/post/2010/03/3.html ... pravete razlika mejdo piramida i mrejov marketing... saita se razrastva mngoo b1rzo ... az s1m v tozi bizne6... i nikoi ne moje da me ubedi v protivnoto... 4e sa gluposti, piramidi i taka natataka.
цитирай
9. анонимен - SCAM
13.07.2012 13:29
100% пирамида!
цитирай
10. анонимен - Изобщо не е пирамида, имам приятели ...
16.07.2012 23:37
Изобщо не е пирамида,имам приятели които се вкл.и печелят всяка седмица пари.И аз ще се включа, като видях как става!Успех на всички!
цитирай
11. анонимен - zdraveite!Az se registrirah, a ...
04.09.2012 17:15
zdraveite!Az se registrirah,a sega kakvo sledva,nqkoi moje li da mi obqsni?I kak se pecheli izobshto ot vsicho tova?
цитирай
12. анонимен - Изобщо не е пирамида, имам приятели ...
04.09.2012 17:21
анонимен написа:
Изобщо не е пирамида,имам приятели които се вкл.и печелят всяка седмица пари.И аз ще се включа, като видях как става!Успех на всички!

zdravei,mojesh li da mi obqsnich kak stava?
цитирай
13. анонимен - epe
19.10.2012 14:32
ima mnogo neqsnoti
цитирай
14. kobra1357 - sitetalk
07.01.2013 22:43
koito ima vaprosi otnosno SITETALK da mi pishe
цитирай
15. kobra1357 - dobro e
07.01.2013 22:44
dobro e
цитирай
16. sitetalk - Номер 1 сайт !
28.03.2013 13:07
Сайта е номер едно за интернет маркетинг за 2012 и 2013-та година ! Ако някой проявява интерес и желание да пише на лично, ще помагаме на всеки нов потребител, и подарък 20 кредита от мен, с които можете да си пазарите сделки или да играете игри.

http://sitetalkemail.com/joinus/bulbldzr
цитирай
17. dilyanadimova - Печалбите се изплащат от вноските ...
12.05.2013 20:10
анонимен написа:
Печалбите се изплащат от вноските на новите потребители. Фирмата няма офиси, няма я на борсата, а твърди че продава дялове :)

Това е пирамида, вижте какво казват финансовите експерти по цял свят. sitetalk scam


Не знам до колко си запознат с компанията, за да твърдиш че е пирамида. Експертите по цял свят с един линк ли се изчерпват? Ограничено и консервативно мислене .. МЛМ е мега тренда на 21 век, а не пирамида ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5583815
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031