Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2009 13:04 - Най-необичайните курсове
Автор: mavericos Категория: Новини   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-необичайните курсове imageИзлишни знания няма, особено в криза, в която никой не знае какво ще му се наложи да прави. Курсовете по танци едва ли могат да смаят някого, но ако сложите в CV-то си курс, подобен на следващите, няма как да останете незабелязан. Виж, за назначен- не се знае.

Курс за „достигатори"

Всъщност става дума за това практическо-философско течение, което мисли, че всички обстоятелства може да обърнете в своя полза, всяка цел е достижима и човек просто не използва правилно ресурса на мозъка си. „Достигателите" се учат как да достигат заветните си цели и да управляват ситуацията със силата на мозука си.

Академия за запознанства

Запознанството с жени затруднява не само тинейджърите, но и много възрастни мъже. Затова от Академията се предлага не само психотерапия, която да отърве курсантите от прекалената срамежливост, но и изучаване на всички тънкости и детайли на съблазнението. А курсистите, преминали успешно обучението, се наричат „пикаперами" (не от Пикап, а от pick up)

Школа за гейши

Tова е женският вариант на Академията за запознанства. Според легендите гейшата била способна да покори мъжа само с едно трепване на миглите си. Японските гейши се обучавали да поддържат разговор (затова получавали най-разностранни знания), и да декламират, и да провеждат правилно чайната церемония, и какво ли не.

В съвременната школа разбира се нещата са променени. Жените се обучават да съблазняват, да се гримират, да домакинстват и ... да се отърсят от „финансовия кретенизъм", така че не само да съблазняват, но и да използват мъжете си най-безжалостно.

Курс за блогери

Свой блог има едва ли не всеки втори човек на планетата. Създателите на курса обаче твърдят, че могат да дадат такива умения на блогерите, че те да превърнат „писателския труд в Интернет в професия". Явно мястото е подходящо за тези, които не могат да спят при мисълта за славата на Хемингуей.



Тагове:   най,   курсове,   необичайните,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5599133
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930