Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2009 17:50 - Светът на Миранда Кер... красива ли е ??? (ВНИМАНИЕ САМО ЗА МЪЖЕ)
Автор: mavericos Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5873 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Миранда Кер


Миранда Кер си е момиче за милиони, не само защото е един от водещите топ-модели през последните години. И не само защото е гаджето на Орландо Блум. Просто защото тя е момичето, което промени видът на модния подиум напоследък.


imageimage

  Миранда Кер определено не е красавица. Тя прилича на обикновено миловидно момиче, което можеш да срещнеш навсякъде. Тялото на 26-годишната австралийка доскоро бе запазената й марка- стройно и дори леко закръглено. То й спечели участие като ангел на Victoria Secrets и корици на Sport Illustrated. Наричат я продължението на Ел Макферсън, заради перфектната й фигура. И все пак Миранда остава различна. С подписването на договори с козметични гиганти като Maybelline, тя се превърна в десетият най-печеливш модел в гилдията, и то едва след няколко години под светлините на прожекторите.


imageimage


Тези дни момичето на Орландо Блум много заприлича на Кейт Мос. Явно борбата да останеш топ-модел е толкова стимулираща, че днес Миранда е повече от слаба. Загубата на известните й позаоблени форми учуди дузина, особено след появата й на корицата на Grazia. Причината затова не е толкова трудно обяснима. Вероятно амбициите на австралийката, която вече е на 26, а това за модния подиум не е никак малко, са взели връх. По рано този месец тя бе и водещ модел на ревюто на Balenciaga, което показа една различна Миранда Кер -много по-слаба и загубила онази пухкава миловидност. Въпреки това тя остава един от най-желаните модели.

image
Славата на Миранда расте бързо. Преди нея единствено Жизел Бюндхен успя да скочи от кориците на Sports Illustrated, известни с момичетата си по бански до лъскавата сцена на Victoria Secrets и големите брандове. Така в модата се очертават две дивизии от манекени-бледите и застинали слаби момичета на висшата мода и тези, които самият Карл Лагерфелд определи като “ повече манекени, отколкото модели”.


image
Миранда явно ще играе и в двете дивизии на модния подиум. Дузина я определят като бъдещето на една нова генерация манекени-лъскави, но и някак достъпни. Това, въпреки загубата на доста килограми й донесе повече пари в банковата сметка. Днес Миранда е официалното лице на френския бранд Clinique и няколко австралийски компании. Тя работи упорито, излиза с холивудски актьор и е новата любимка на модния свят. Което от само себе си значи, че госпожица Кер е момиче за милиони.

 


Тагове:   внимание,


Гласувай:
2



1. mavericos - ...no comment
19.10.2009 01:01
Просто идол за женска красота и нежност
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mavericos
Категория: Новини
Прочетен: 5584270
Постинги: 2353
Коментари: 2437
Гласове: 2147
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031